Blomkul z pieczarkami i jajcym

SKŁADNIKI:

  • pół blomkula (kalafiora)
  • 20dkg pieczarek
  • 5-6 jajec
  • fet do smażynio
  • sól i pieprz

JAK ZROBIĆ?
  1. warzymy kwiotki blomkula w osolonyj wodzie tak żeby były miynkie ale niy rozwarzone
  2. pieczarki myjymy, krejymy na konski i smażymy na tygliku na fecie tak długo aż odparuje z nich cołko woda i potym doprawiomy solom i pieprzym
  3. z tygla ściągomy pieczarki i delikatnie podsmażomy blomkul
  4. jak blomkul je już fertig to dociepujymy na tygiel pieczarki, wszystko jeszcze chwila dmażymy coby smaki sie połączyły
  5. do asyjetki wbijomy jajca, prziprawiomy solom i pieprzym i fyrlomy widełkom aż jajca sie rozbełtajom
  6. takie wyfyrlane wlywomy poleku na tygiel i cołki czos miyszomy choby smażonka
  7. zostawiomy aż jajca sie zetnom i gotowe