wszystkie składniki na biszkopt powinny być tymperatury pokojowyj
biołtka oddzielić od żółtek
biołtka ubić mikserym a sztywno piana i łyżka po łyżce dodować cukier i cały czos miksować
żółtka zotrzepać w misce i poleku wlywać do biołtek, cały czos miksować
mąka, kakao i proszek do pieczynio przesioć, dosypać do całości i wymiyszać łyżkom
ciasto przeloć na blacha 25x35cm, wrazić do nagrzotego piekarnika do 180oC i piyc ok 25minut
wyciągomy biszkopt z piekarnika i czekomy aż wychłodnie
rychtujymy zielono galaretka - rozpuszczomy 2 tytki w 800ml wody, czekomy aż ochłodnie, wrażujymy do lodówki aż zacznie tynżeć i taki tynżejąco wylywomy na biszkopt i wrażujymy do lodówki aż całkiym stwardnie
połowa żelatyny czyli 2,5 łyżeczki rozpuszczomy w 25ml ciepłyj wody
0,5L śmietonki 30% ubijomy na sztywno, dodowomy 3 łyżki cukru pudru i ubijomy dalij, dodowomy 1 kopiato łyżka przesiotego kakao, wlywomy zimno żelatyna i miyszomy do połączynio składników
całość wykłodomy na zielono galaretka i wrażujymy do lodówki żeby wytynżało
teraz rychtujymy czerwono galaertka - tak samo jak zielono w 800ml, i tynżejąco czerwono galaretka wylywomy na warstwa masy śmietanowyj i wrażujymy do lodówki
tera rychtujymy drugo połowa śmietonki i wykłodomy na twardo czerwono galaretka
na wiyrch trzymy czekulada mlyczno i trza to przistroić przekrotymi na pół winogronami