Ciasto budyniowe

SKŁADNIKI:

  • biszkopt na blacha 24x24 - 5 jajec, 5 ┼éy┼╝ek cukru, 6 ┼éy┼╝ek m─ůki krupczatki, p┼éasko ┼éy┼╝eczka prosku do pieczynio
  • 2 budynie (┼Ťmietankowe abo waniliowe)
  • mlyko - trocha mynij jak na opakowaniu pisze
  • paczka herbatnik├│w
  • polywa czekuladowo

JAK ZROBI─ć?
  1. upiyc biszkopt - PRZEPIS
  2. biszkopt trza naponczowa─ç np mocnom herbatom abo olejkiym waniliowym wymiyszanym z wodom
  3. budynie uwarzi─ç na mlyku zgodnie z opisym na opakowaniu - idzie da─ç trocha mynij mlyka ni┼╝ pisze
  4. budyń wyloć na zimny i naponczowany biszkopt i na taki ciepły budyń wyłożyć herbatniki
  5. ca┼éo┼Ť─ç polo─ç polywom czekuladowom