rychtujymy zaczyn - podane składniki wymiyszać w garcu i łostawić pod przikryciym do wyrośniyńcio, jakieś 20-30minut
jak sie upewniymy że zaczyn zaczyno wyrastać to rychtujymy ciasto - do wielkij miski wsypujymy mąka, cukier, wbijomy jajca, wlywomy mlyko, wyrośniynte drożdże i delikatnie solymy
masło trza roztopić na tygliku i dodać do całości - dokładnie miyszomy i wyrabiomy, uklepujymy i napowietrzomy
zostawiomy do wyrośniyńcio pod przikryciym na ook 2h
rychtujymy forma (22x34 abo tortownica o średnicy 28cm) - wykłodomy papiórym do pieczynio
ciasto przekłodomy do blaszki, rabarbar obiyromy, krejymy i rozkłodomy równo na cieście
na som wiyrch ukłodomy kruszonka (wszystkie składniki kruszonki miyszomy ze sobą)
ciastp wrażujymy doo nagrzotego do 175 piekarnika na ok 80minut (w zależności od pieca)