rychtujymy ciasto kokosowe tzn. ubijomy biołtka i poleku dodowomy cukier, cołki czos ubijajonc, jak już momy sztywno piana to do całości dosypujymy wiórki kokosowe i miyszomy łyżkomabo szpatułkom
ta sama blaszka w keryj piyklimy biszkopt wykłodomy papiórym do pieczynio i wykłodomy masa na ciasto kokosowe
wrażujymy do nagrzotego piekarnika do 175oC na ok 30minut
robiymy sie masa budyniowo tzn. w 1 szolce mlyka roztrzepujymy żółtka, mąka i budynie
reszta m;yka zawarzuymy razym z cukrym i cukrym waniliowym i jak zacznie wreć to wlywomy zawartość szolki i colki czos energicznie miyszomy aż masa zgynstnieje i powstanie puding
ściągomy z łognia i zostawiomy do wychłodniyńcio
uciyromy masło i poleku, po łyżce dodowomy wychłodniynty budyń, cołkiczos uciyromy, tak długo aż wykorzystomy cołki puding
z gotowego krymu odkłodomy do osobnego naczynia ze 3 łyżki a doreszty dociepujymy odsączonego i pokrotego ananasa - wszystko miyszomy
skłodomy ciasto - na dno blaszki dowomy biszkopt i nasączomy go syropym z ananasa abo syropym ze ananasa z rumym (dlo dorosłych)
na biszkopt wykłodomy krym budyniowy z ananasym i przikrywomy ciastym kokosowym
ciasto kokosowe smarujymy z wiyrchu odłożonym krymym pudingowym bez ananasa i na wiyrch rychtujymy polywa
jak wylejymy polywa to wiyrch osypujymy wiórkami kokosowymi