piekarnik nagrzywomy do 170oC i rychtujymy blaszka taki 25x35cm, kero wykłodomy papiórym do pieczynio
do wiynkszego garca abo miski wciepujymy biołtka, dodowomy szczypta soli i ubijomy - jak bydzie sztywne to poleku, partiami dosypujymy cukier i dalij ubijomy tak aż bydymy mieć gładko masa
do ubityj piany dodowomy pomlote orzechy, posiekane i wiórki kokosowy i wszystko miyszomy delikatnie szpatułkom
gotowo masa przekłodomy do blaszki, wyrównujymy i piekymy ok 30minut
gotowy spodek wyciągomy z piekarnika i łostawiomy do wychłodniyńcio a zabiyromy sie za krym
do miyski przekłodomy syrek mascarpone, wlywomy zimno śmietonka, dodowomy cukier puder, fix i cukier waniliowy i wszystko dokładnie miksujymy na sztywno
jak krym bydzie gynsty i gładki to dodowomy kawa i likier i jeszcze krótko ubijomy
gotowy krym przekłodomy na nasz spodek i wyrównujymy
na krymie ukłodomy kakaowe herbatniki
na herbatniki wylywomy polywa czekuladowo i posypujymy posiekanymi orzechami do dekoracji