Dżym ze fyrzichów

SKŁADNIKI:

  • 1kg fyrzichów (brzoskwiń)
  • 250g cukru
  • 40g miyszanki żelującyj np. żelfix
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • krałzki na dżym

JAK ZROBIĆ?
  1. fyrzichy myjymy, obiyromy ze skóry i wydrążomy pestka
  2. krejymy fyrzichy na myńsze konski żeby sie pryndzyj zrobiły
  3. konski fyrzichów dowomy do garca, zasypujymy cukrym, dodowomy sok z cytryny i czekomy chwila aż w garcu pokoże nom sie trocha soku
  4. wszystko zawarzujymy poleku i coby sie niy przipoliło to nojlepij cołki czos miyszać aż cukier sie rozpuści
  5. całość warzymy jeszcze jakies 20min aż owoce bydom miynkie
  6. całość blyndujymy do uzyskanio konsystyncji, kero nom odpowiado i wtedy wciepujymy miyszanka żelująco i warzymy jeszcze ze 2minutki i takie gorkie przeciepujymy do krałzków, zakryncomy i krałzki ustawiomy dnym do góry
  7. zostawiomy aż dżym całkiym ochłodnie