Gulasz wieprzowy

SKŁADNIKI:

  • 1kg miynsa wieprzowego nojlepij z szinki
  • 2 cebule
  • 2 z─ůbki czosku
  • po p├│┼é ┼éy┼╝eczki z przipraw: papryka s┼éodko, s├│l, pieprz
  • na czubek ┼éy┼╝eczki papryki ostryj
  • 1 ┼éy┼╝eczka majeranku
  • 2 li┼Ťcie laurowe
  • 3 ┼éy┼╝eczki przeciyru pomidorowego
  • margarina do sma┼╝ynio

JAK ZROBI─ć?
  1. miynso myjymy pod letnom wodom i krejymy na kostka (wielko┼Ť─ç od upodoba┼ä ale pamiynta─ç trza ┼╝e wiynksze konski bydom sie dusi─ç d┼éu┼╝yj)
  2. cebula obiyromy i krejymy w pi├│rka, na tyglu rozgrzywomy margarina, wciepujymy cebulka i czekomy a┼╝ sie zeszkli
  3. zeszklono cebula wciepujymy do garca w kerym bydymy warzi─ç nasz gulasz
  4. na tygliku na kerym sie smażiła cebula tera przesmażomy miynso ale małymi partiami bo jak wciepnymy za dużo to miynso bydzie sie warzić a niy smażić
  5. obsma┼╝one z ko┼╝dyj strony miynso przeciepujymy do garca z cebulom
  6. do garca dolywomy wody tela, żeby przikryła miynso
  7. miynso duszymy jakie┼Ť 15minut na ma┼éym ┼éogniu pod deklym
  8. po tym czasie dodowomy prziprawy, przeci┼Ťniynty przez preska czosnek i przeciyr pomidorowy, doprawiomy solom i pieprzym
  9. gulasz duszymy tak długo, żeby miynso było miynkie