Karkówka po cygańsku

SKŁADNIKI:

  • 0,5kg karczku
  • 2 cebule
  • 4 ząbki czosku
  • 20dkg pieczarek
  • 3 łogórki kiszone
  • 1 papryka czrwono
  • przeciyr pomidorowy
  • cytryna
  • zymft
  • olyj a nojlepij oliwa
  • sól, pieprz, papryka słodko i ostro


JAK ZROBIĆ?
  1. z karczku robiymy 4 abo 5 plastrów i lekko je rozbijomy, solymy i pieprzymy
  2. cebula siekomy w piórka a czosnek na plasterki
  3. rozgrzywomy olyj abo oliwa na tygliku i smażymy karczek z obu stron na rumiano i odkłodomy na talyrz, a jak wszystkie usmażymy to na tym tłuszczu smażymy cebula a na koniec dociepujymy czosnek
  4. naczynie żaroodporne smarujymy oleym abo oliwom i ukłodomy w nim miynso i dociepujymy cebula z czoskiym
  5. papryka i pieczarki krejymy na kostka i dociepujymy do naczynia żaroodpornego
  6. łogórki krejymy w paski i tyż dociepujymy do naczynio
  7. w osobnyj asyjetce miyszomy przeciyr pomidorowy, ze 3 łyżki soku z cytryny, łyżka zymftu i prziprawiomy solom, pieprzym i paprykom słodkom i łostrom
  8. tako miyszankom polywomy składniki w naczyniu żaroodpornym
  9. wrażujymy przikryte deklym do nagrzotego piekarnika do 200oC i piekymy 1h