z karczku robiymy 4 abo 5 plastrów i lekko je rozbijomy, solymy i pieprzymy
cebula siekomy w piórka a czosnek na plasterki
rozgrzywomy olyj abo oliwa na tygliku i smażymy karczek z obu stron na rumiano i odkłodomy na talyrz, a jak wszystkie usmażymy to na tym tłuszczu smażymy cebula a na koniec dociepujymy czosnek
naczynie żaroodporne smarujymy oleym abo oliwom i ukłodomy w nim miynso i dociepujymy cebula z czoskiym
papryka i pieczarki krejymy na kostka i dociepujymy do naczynia żaroodpornego
łogórki krejymy w paski i tyż dociepujymy do naczynio
w osobnyj asyjetce miyszomy przeciyr pomidorowy, ze 3 łyżki soku z cytryny, łyżka zymftu i prziprawiomy solom, pieprzym i paprykom słodkom i łostrom
tako miyszankom polywomy składniki w naczyniu żaroodpornym
wrażujymy przikryte deklym do nagrzotego piekarnika do 200oC i piekymy 1h