Kotlety rzymskie

SKŁADNIKI:

  • 300g syra żółtego
  • 2 jajca
  • bułka tarto
  • prziprawy: oregano, słodko papryka, sól, pieprz
  • olyj do smażynio

JAK ZROBIĆ?
  1. syr żółty krejymy na rube plastry takie ok 2cm
  2. kożdo konsek syra posypujymy prziprawami z obydwu stron
  3. panierujymy tak jak kotlet schabowy tzn roztrzepujymy na talyrzu jajco a do drugigo talyrza wsypujymy bułka tarto
  4. bierymy konsek syra, tonkomy we jajcu a potym w bułce tartyj i zaś w jajcu i zaś w bułce
  5. rozgrzywomy na tyglu łolyj i opanierowany syr kładymy na rozgrzoty tłuszcz
  6. smażymy z obu stron do zarumiyniynio ale niy trzimiymy za dugo bo syr może wypłynąć