Kotlety schabowe pod pierzinkom

SKŁADNIKI:

  • 6 kotlet├│w schabowych
  • 2 jajca
  • bu┼éka tarto
  • 30dkg pieczarek abo grzib├│w le┼Ťnych
  • cebula
  • syr ┼╝├│┼éty w plastrach

JAK ZROBI─ć?
  1. kotlety schabowe trza roztrzaska─ç ale niy na blank ciynkie, takie coby mia┼éy ok 1cm grubo┼Ťci
  2. solymy kotlety z obu stron i odstawiomy do lod├│wki
  3. cebula szatkujymy a pieczarki myjymy i ty┼╝ krejymy na konseczki
  4. w tyglu rozgrzywomy tłuszcz i na rozgrzoty wciepujymy cebula
  5. cebula trza zeszkli─ç i do taki cebule wciepujymy pieczarki, solymy i pieprzymy do┼Ť fest tak ┼╝eby smak by┼é wyra┼║ny
  6. pieczarki z cebulkom sma┼╝ymy tak d┼éugo a┼╝ zredukujom objynto┼Ť─ç i woda odparuje
  7. kotlety wyci─ůgomy ze lod├│wki, panierujymy w roztrzepanym jajcu i bu┼éce tartyj i sma┼╝ymy na tygliku z obu stron na z┼éoty kolor
  8. na blacha wykłodomy papiór do pieczynio, ukłodomy usmażone kotlety schabowe, wykłodomy na wiyrch usmażone pieczarki i na to dowomy plaster syra żółtego
  9. rozgrzywomy piekarnik do 180oC, wra┼╝ujymy blacha z kotletami i trzimiymy w piekarniku a┼╝ syr sie fajnie rozjedzie i przipiecze