Majonez domowy

SKŁADNIKI:

  • 2 jajca
  • 1/4 ┼éy┼╝eczki soli
  • 1/4 ┼éy┼╝eczki pieprzu
  • 1/4 ┼éy┼╝eczki cukru
  • 1 ┼éy┼╝ka zymftu (musztardy)
  • 2 ┼éy┼╝ki soku z cytryny abo 1 ┼éy┼╝ka octu
  • 300ml dobrego oleju

JAK ZROBI─ć?
  1. wszystkie sk┼éadniki wciepa─ç do litrowyj kra┼ézy abo w─ůskigo naczynio
  2. blynder wsadzić na som dół krałzy i blyndować na wysokich obrotach
  3. jak na dnie zacznie sie robić majonez to blynder poleku wyciagać do góry (cały czos blyndować) i wrażować na dół i tak ze 3 razy

WSKAZÓWKA: jak majonez bydzie za delikatny to idzie dołożyć zymftu - bydzie bardzij wyrazisty, jak majonez bydzie za rzodki to trza doloć trocha oleju a jak za gynsty to doloć ciutka wody - no i zblyndować coby wymiyszać