Pasta twarogowo ze tuńczykiym

SKŁADNIKI:

  • 200-250g bio┼éego syra
  • 1 biksa tu┼äczyka we sosie w┼éasnym
  • 1 ┼Ťrednio cebula
  • pynczek koperku
  • majonez abo jogurt naturalny
  • s├│l i pieprz


JAK ZROBI─ć?

  1. Tuńczyka trza łodcedzić na cedzitku, łostawić na chwilka co łokapnie.
  2. Bio┼éy syr pogniy┼Ť wide┼ékom, czym bardzij pognieciecie tym pasta bydzie bardzij g┼éadko (idzie sie ty┼╝ twar├│g zemle─ç we maszynce do miynsa abo przeci┼Ť przez presa do kartofli)
  3. Cebula drobniutko posiekać nożym i to samo zrobić ze koperkiym, potrzebujymy tak wele 3 łyżki koperku.
  4. Wszysko razym dokładnie miyszomy, dodowomy majonez tak wele 2 łyżki abo idzie tyż zamias majonezu dać jogurt naturalny typu greckigo. Dodanie jogurtu sprawi, że nasza pasta bydzie bardzij dietetyczno a na pewno niy straci na smaku.
  5. Tera styknie ino jeszcze da─ç trocha soli i pieprzu, wymiysza─ç i ju┼╝ idzie sie jom fajnie da─ç na sznita