Pikantny gulasz z indyka

SKŁADNIKI:

 

  • 0,5kg filetu z indyka
  • 1 cebula
  • 1 papryka
  • biksa czerwonyj fandzole
  • przeciyr pomidorowy
  • 2 z─ůbki czosku
  • oliwa
  • s├│l, pieprz, kmin rzymski, kolyndra, papryka s┼éodko, papryka chili, oregano

JAK ZROBI─ć?
  1. cebula krejymy w pi├│rka a indyka w kostka
  2. oprószomy indyka prziprawami według uznanio
  3. cebula podsma┼╝omy na oliwie i dodowomy pokroto w kostka papryka
  4. jak sie trocha poddusi to dodowomy indyka i przeciyr pomidorowy (styko mało bikska)
  5. doda─ç przeci┼Ťniynty przez preska czosnek i dusi─ç ok 30minut
  6. na koniec doda─ç ods─ůczono fandzola, trocha podusi─ç i gotowe

WSKAZ├ôWKA: idzie zje┼Ť z chlebym, kartoflami, ry┼╝ym abo kuskusym per┼éowym