Pikantny gulasz z indyka

SKŁADNIKI:

 

  • 0,5kg filetu z indyka
  • 1 cebula
  • 1 papryka
  • biksa czerwonyj fandzole
  • przeciyr pomidorowy
  • 2 ząbki czosku
  • oliwa
  • sól, pieprz, kmin rzymski, kolyndra, papryka słodko, papryka chili, oregano

JAK ZROBIĆ?
  1. cebula krejymy w piórka a indyka w kostka
  2. oprószomy indyka prziprawami według uznanio
  3. cebula podsmażomy na oliwie i dodowomy pokroto w kostka papryka
  4. jak sie trocha poddusi to dodowomy indyka i przeciyr pomidorowy (styko mało bikska)
  5. dodać przeciśniynty przez preska czosnek i dusić ok 30minut
  6. na koniec dodać odsączono fandzola, trocha podusić i gotowe

WSKAZÓWKA: idzie zjeś z chlebym, kartoflami, ryżym abo kuskusym perłowym