Pulpeciki drobiowe

SKŁADNIKI:

  • ok 75dkg miynsa z kurczaka
  • 1 cebula
  • 1 papryka czyrwono
  • pynczek zielonyj pietruszki
  • 3 ząbki czosku
  • sól, pieprz
  • papryka słodko
  • olyj do smażynio


JAK ZROBIĆ?
  1. cebula i papryka ściyromy na tarce na drobnych łoczkach
  2. miynso mielymy we maszynce i dociepujymy do cebuli i papryki
  3. do całości przeciskomy czosnek
  4. pietruszka myjy i drobno siekomy
  5. doprawiomy solom, pieprzym i czerwonom paprykom i dokładnie miyszomy
  6. rynka smarujymy olejym, formujymy pulpety, lekko spłaszczomy i ukłodomy na tablecie abo płaskim talyrzu i wrażujymy na ok 1h do lodówki, żeby utrzimały forma przi smażyniu
  7. na tygiel wlywomy trocha oleju, podgrzywomy i kładymy na tygiel splaskacone kuleczki i smazymy z obu stron na złocisty kolor