Racuchy

SKŁADNIKI:

  • 2 jab┼éka
  • 2 jajca ┼Ťrednij wielko┼Ťci
  • szolka mlyka
  • 1,5 szolki m─ůki
  • p├│┼é p┼éaskij ┼éy┼╝eczki natronu (sody)
  • p├│┼é p┼éaskij ┼éy┼╝eczki proszku do pieczynio
  • tygiel i olyj do sma┼╝ynio

JAK ZROBI─ć?
  1. mlyko lekko podgrzywomy
  2. do naczynio wbijomy jajca i wlywomy letnie mlyko - fyrlomy ┼╝eby sie po┼é─ůczy┼éo
  3. do ca┼éo┼Ťci wsuwomy przesioto m─ůka, natron i proszek do pieczynio i miyszomy do uzyskanio g┼éadkij masy
  4. ciasto odkłodomy na bok i rychtujymy jabłka
  5. jab┼éka trza obra─ç, wydr─ů┼╝y─ç ┼Ťrodek i abo pokro─ç w drobno kosteczka abo zetrzi─ç na rubych ┼éoczkach
  6. jabka dodowomy do ciasta fyrlomy i sma┼╝ymy na oleju na tyglu z dw├│ch stron do zarumiyniynio