dziyń pryndzyj nojlepij schab tonknąć do solanki - 1L wody i 2 płaskie łyżki soli - ale zanim go zatonkomy to nacinomy w miynsie takie kapski tzn robiymy naciyńcia nożym ale niy do samego dołu, tak żeby plastry miynsa miały ok 1,5cm
rano wyciągomy schab ze solanki i zostawiomy na cedzitku do okapniyńcio
boczek krejymy na plastry grubości ok 1cm
cebula przekrowomy na pół wzdłuż i tyż krejymy na dość rube półplastry
miynso wrażujymy do naczynia żaroodpornego i do kożdyj kapski wrażujymy plaster boczku i plaster cebuli
posypujymy miynso po wiyrchu pieprzym
w małyj asyjetce rychtujymy marynata tzn. wlywomy ok 50ml oleju, płasko łyżeczka soli, pełno łyżeczka papryki czyrwonyj i kopowiato łyżeczka majeranku - dokładnie wszystko miyszomy i kuchynnym pyndzelkiym rozprowadzomy po miynsie
piekarnik nagrzywomy do 180oC i zanim sie nagrzeje to marynata fajnie sie rozpłynie po wiyrchu a miynso nawonio
przikrywomy naczynie foliom abo deklym i wrażujymy do nagrzotego piekarnika na ok 1,5h
po 1,5h ściągomy dekiel i przipiykomy aż miynso nabiere fajnego koloru