Schab warzony w zalywie

SKŁADNIKI:

  • ok 1kg konsek schabu
  • 2L wody
  • 1/3 szklonki soli
  • 1 ┼éy┼╝ka cukru
  • 1/2 ┼éy┼╝eczki mlotego pieprzu
  • 1/2 ┼éy┼╝eczki mlotego pieprzu zio┼éowego
  • 1 ┼éy┼╝ka vegety
  • 1 li┼Ť─ç laurowy
  • 3 ziorka ziela angielskigo
  • 5 z─ůbk├│w czosku
  • 2 ┼éy┼╝ki majonezu
  • 1 ┼éy┼╝ka zymftu (musztardy)

JAK ZROBI─ć?
  1. schab oprawić - powycinać wszystkie tłuszcze i błonki tak coby została czysto polyndwiczka
  2. zalywa przigotować z podanych produktów, zawarzić i zostawić do wychłodniyńcio
  3. do wychłodniyntyj zalywy wrazić schab, zawarzić i bulkać tak z 10-15minut
  4. zostawić schab w garcu w zalywie, odłożyć garniec na bok i zostawić tak do nastympnego dnia
  5. na drugi dziy┼ä za┼Ť zawarzi─ç jakie┼Ť 10-15minut i zostawi─ç do wych┼éodniy┼äcio do nastympnego dnia - gotowe