Schab warzony w zalywie

SKŁADNIKI:

  • ok 1kg konsek schabu
  • 2L wody
  • 1/3 szklonki soli
  • 1 łyżka cukru
  • 1/2 łyżeczki mlotego pieprzu
  • 1/2 łyżeczki mlotego pieprzu ziołowego
  • 1 łyżka vegety
  • 1 liść laurowy
  • 3 ziorka ziela angielskigo
  • 5 ząbków czosku
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżka zymftu (musztardy)

JAK ZROBIĆ?
  1. schab oprawić - powycinać wszystkie tłuszcze i błonki tak coby została czysto polyndwiczka
  2. zalywa przigotować z podanych produktów, zawarzić i zostawić do wychłodniyńcio
  3. do wychłodniyntyj zalywy wrazić schab, zawarzić i bulkać tak z 10-15minut
  4. zostawić schab w garcu w zalywie, odłożyć garniec na bok i zostawić tak do nastympnego dnia
  5. na drugi dziyń zaś zawarzić jakieś 10-15minut i zostawić do wychłodniyńcio do nastympnego dnia - gotowe