SKŁADNIKI:
- 800g indyka
- 400g cukini
- pynczek koperku
- 200g syra żółtego
- 2 jajca
- 2 łyżki majonezu
- 4 łyżki mąki pszynnyj
- sól, pieprz
- trocha oleju do smażynio
JAK ZROBIĆ?
- cukinia zetrzić na rubych łoczkach do miski, posolić i łostawić na jakieś 15minut coby sie przegryzło
- filet z indyka pokroć na drobno kosteczka (posiekać), koperek posiekać
- syr żółty zetrzić na rubych łoczkach
- do cukini dodowomy miynso, koperek, syr, 2 jajca surowe, majonez i mąka
- doprawiomy wszystko solom i pieprzym i dokładnie miyszomy
- na tygliku rozgrzywomy olyj i wciepujymy cołko nasza miyszanina.
- smażymy aż wszystko bydzie miynkie
WSKAZÓWKA: z reszty cukini idzie sie zrobić panierowane krążki, indyk dobrze smakuje z kartoflami, ryżym, nudlami