Smarowidło z boczku

SKŁADNIKI:

  • 0,5kg boczku surowego (niy wyndzony!)
  • 0,5 cebuli
  • 2 ząbki czosku
  • sól, papryka czyrwono, majeranek
  • smalec

JAK ZROBIĆ?
  1. krejymy boczek na konski takie ok 2x2cm
  2. na tygliku rozgrzywomy fet i obsmażujymy kożdy konsek z kożdyj strony i odkłodomy do garca
  3. na tym samym tyglu co smażił sie boczek to podsmażomy cebula na złoty kolor i na som koniec czosnek i to wszystko wciepujymy do garca
  4. wszystko oprószomy czyrwonom paprykom i majerankiym i solom
  5. przikrywomy deklym i duszymy do miynkości, w razie potrzeby idzie delikatnie podloć wodom ale trza potym ta woda odparować cało
  6. na koniec wszystko razym na gorko blyndujymy blynderym i przekłodomy takie gorkie do krałzów - zakryncomy i łostawiomy aż wytyngnie a dekiel chyci
  7. przecowujymy we lodówce