Surówka z blomkula i radisek

SKŁADNIKI:

  • pół blomkula (kalafiora)
  • 6 radisek (rzodkiewek)
  • 1 ogórek zielony gruntowy
  • 0,5 czerwonyj cebuli
  • 1 ząbek czosku
  • świyży koperek i natka pietruszki
  • sól i pieprz
  • olyj
  • sok z cytryny


JAK ZROBIĆ?
  1. blomkul podzielić na myńsze konski i zetrzić na tarce na wielkich łoczkach
  2. łogórek obrać ze skóry i zetrzić razym z radiskami na tarce na małych łoczkach
  3. cebula drobniutko pokroć
  4. koperek i natka drobno posiekać
  5. wszystkie skłądniki wciepujymy do jednyj miski, szosnek przeciskomy przez preska i dodowomy do całości
  6. dodowomy pora kropel soku z cytryny, trocha oleju, doprawiomy solom i pieprzym
  7. tak przirychtowano surówka przikrywomy deklym i wrażujymy do lodówki na conajmnij 2h