gnietymy ciasteczka na blank drobno (choby na pył) masło roztopiomy w tygliku, wlywomy do ciasteczek, dokładnie miyszomy i wysypujymy na tortownica (śr. 24cm) wyłożono papiórym do pieczynio - wyrównujymy, dociskomy i wkłodomy do lodówki
do gorczka wlywomy śmietonka, dodowomy cukier, cukier waniliowy i nasiona z laski wanilii - podgrzywomy na tela, żeby cukier sie rozpuścił
do gorczka ze śmietonkom dodowomy mlyko, twaróg, syrek mascarpone i jajca - wszystko razym miksujymy aż do uzyskanio jednolityj, lejoncyj masy
wyciągomy blaszka z ciasteczkami ze lodówki i delikatnie wlywomy masa syrowo do blachy
rozgrzywomy piekarnik do 170, wrażujymy syrnik na 15minut, po tym czasie zmniyjszomy tymperatura do 120 i piekymy syrnik jeszcze 80minut
po wyciągniyńciu z piekarnika, zostawiomy syrnik na około 2h co odpocznie i wychłodnie i wrażujymy go do lodówki nojlepij na cało noc
przed samym podaniym posypujymy syrnik po wiyrchu bronotnym cukrym i opolomy palnikiym tak żeby sie skrystalizowoł ale niy spolił!
WSKAZÓWKA 1: syrnik po wyciągniyńciu z piekarnika jest miynki i zdo sie choby jeszcze był lejoncy - spokojnie łon wytyngnie
WSKAZÓWKA 2: jak ni mocie palnika to styknie ino posuć bronotnym cukrym tyn syrnik, tyż je taki dobry