Wuszt drobiowy we zołzie tomatowyj na ostro

SKŁADNIKI:

 

  • 300g wusztu drobiowego
  • 500ml passaty tomatowyj
  • 1 cebula
  • biksa fandzole (ok 220g)
  • oliwa
  • nudle np świderki
  • 2 ząbki czosku
  • prziprawy: sól, pieprz, curry, kminek mloty, papryka słodko i papryka ostro

 


JAK ZROBIĆ?

 

  1. cebula obrać i pokroć w piórka
  2. czosnek przeciś przez presa
  3. do garca abo głymbokigo tygla wloć trocha oliwy i podsmażić cebula i czosnek
  4. wuszt pokroć na plastry abo półplastry i dociepać do cebula - smażić wszystko razym
  5. fandzola przecedzić na cedzitku, dociepać do garca i dodać passata tomatowo
  6. doprawić wszystko do smaku

WSKAZÓWKA: passata tomatowo idzie zastąpić tradycyjnym przeciyrym rozciyńczonym trocha wodom abo keczupym