Zapiekane klapsznity

SKŁADNIKI:

  • chlyb tostowy
  • syr żółty w plastrach
  • boczek w plastrach
  • kabanosy
  • jajca
  • zielono cebulka abo sznitloch
  • syr w konsku do tarcio
  • sól i pieprz

JAK ZROBIĆ?
  1. blacha z pieca wykłodomy papiórym i ukłodomy sznity chleba tostowego, na te sznity syr w plastrach i boczek w plastrach i na wiyrch sznita chleba (robiymy klapsznity)
  2. do osobnego naczynia wbijomy jajca, tela, żeby nom stykło na nasza ilość klapsznitów
  3. jajca bełtomy, dodowomy posiekano zielono cebulka, ciynko pokrote plasterki kabanosa a syr trzymy na tarce na rubych łoczkach i tyż dodowomy, całość dprawiomy solom i pieprzym - ta mikstura ni może być rzodko, musi być doś gynsto
  4. na kożdo klapsznita nakłodomy łyżkom dość grubo nasza miyszanka
  5. rozgrzywomy piekarnik do 180oC, wrażujymy klapsznity i zapiekomy ok 15-20minut aż syr sie rozpuści a chlyb zabronoci