Zołza tomatowo

SKŁADNIKI:

  • 1 cebula
  • p├│┼é marchewki
  • ┼éy┼╝ka mas┼éa
  • 2 ┼éy┼╝ki m─ůki
  • wywar z warzynio go┼é─ůbk├│w
  • 3 ┼éy┼╝czki przeciyru pomidorowego
  • s├│l, czosnek granulowany
  • p├│┼é ┼éy┼╝eczki cukru


JAK ZROBI─ć?

  1. obra─ç cebula, posieka─ç i zeszkli─ç na ma┼Ťle
  2. dolo─ç wywaru z warzynio go┼é─ůbk├│w
  3. jak cebula je miynko to dociepujymy potarto na małych łoczkach marekwia i duszymy
  4. w drugim tygliku mas┼éo i m─ůka i robiymy zesmo┼╝ka - do tego dolywomy wywar z warzynio go┼é─ůbk├│w, tak d┼éugo a┼╝ uzyskomy konsystyncja jako chcymy mie─ç zo┼éza
  5. cebula i marekwia blyndujymy na gładko masa i wloć do zesmożki - doprawić przeciyrym, czoskiym, solom i cukrym do smaku i zawarzić