Zupa pieczarkowo z syrkiym topionym

SKŁADNIKI:

 

  • 200g pieczarek
  • 200g syrka topionego
  • 0,5L bulionu warzywnego
  • 100g cebule
  • oliwa
  • s├│l, pieprz i ga┼éka muszkato┼éowo

JAK ZROBI─ć?
  1. cebula posieka─ç i podsma┼╝i─ç na oliwie
  2. jak sie cebula zarumiyni to doda─ç pokrote w plasterki pieczarki i ty┼╝ je podsma┼╝i─ç
  3. zalo─ç bulionym i warzi─ç ok 20minut
  4. doda─ç syrek topiony i warzi─ç jeszcze jakie┼Ť 15minut od czasu do czasu miysza─ç coby syrek sie roztopi┼é a niy przichyci┼é
  5. na koniec doprawi─ç solom, pieprzym i ga┼ék─ů muszkato┼éowom