Żymła z pieczarkami

SKŁADNIKI:

  • 4 podłużne żmły pszynne abo półbagietki
  • 0,5kg pieczarek
  • 2 cebule
  • masło, nojlepij klarowane
  • sól i pieprz

JAK ZROBIĆ?
  1. cebula obiyromy, siekomy i smażymy na maśle, jak sie zezłoci to przeciepujymy do innego naczynio
  2. pieczarki myjymy, krejymy i przesmażomy partiami na tygliku na maśle i przeciepujymy do cebuli
  3. gotowy farsz doprawiomy solom i pieprzym do smaku i jeszcze podsmażomy coby odparować woda
  4. z żymeł wydronżomy środek, niy trza tak blank, może trocha tego miynkigo zostać
  5. rozgrzywomy piekarnik do 200oC i wydronżone żymły podgrzywomy tak długo żeby były chrupiące, idzie sie wstawić jakieś naczynie z wodom do piekarnika, wtedy żymły niy wyschnom
  6. ciepłe żymły wilujymy farszym i podowomy na ciepło