Bigos

SKŁADNIKI:

  • miynso wieprzowe + wuszt = kapusta bio┼éo = kapusta kiszono (np. 0,5kg miynsa+0,5kg wusztu = 1kg kapusty bio┼éyj = 1kg kapusty kiszonyj
  • ziele angielskie
  • li┼Ť─ç laurowy
  • pieczarki abo grziby
  • boczek wyndzony
  • przeciyr pomidorowy 70g

JAK ZROBI─ć?

  1. miynso usma┼╝i─ç z prziprawami
  2. wuszt i boczek lekko przisma┼╝y─ç
  3. kapusty uwarzi─ç osobno (bez miynsa)
  4. wszystko wciepa─ç do wielkigo garca, doda─ç przeciyr, trocha cukru, doprawi─ç pieprzym i solom
  5. grziby abo pieczarki przesma┼╝i─ç wciepa─ç do gotowego bigosu
  6. dusi─ç ok 10min

BIGOS W SZYBKOWARZE:

  1. składniki ukłodać w garcu kolejno: miynso, wuszt z boczkiym, kapusta kiszono, kapusta bioło, przeciyr, prziprawy
  2. dusi─ç po o┼Ťniongniy┼äciu ci┼Ťniynio ok 15min
  3. grziby abo pieczarki przesma┼╝one wciepa─ç do gotowego bigosu