Syr po gruzińsku

SKŁADNIKI:

  • ok 400g twarogu t┼éustego
  • 1 czyrwono cebula
  • 2-3 ┼éog├│rki konserwowe abo kiszone
  • 150g majonezu
  • 200g ┼Ťmietany 18%
  • 3 ┼éy┼╝eczki sosu sojowego jasnego
  • 4 z─ůbki czosku

SKŁADNIKI NA ZALYWA:
  • 0,5 L wody
  • 3 ┼éy┼╝eczki sosu sojowego jasnego
  • 1 ┼éy┼╝eczka soli

JAK ZROBI─ć?
  1. syr krejymy w plastry 1-1,5cm i ukłodomy w pojymniku
  2. sk┼éadniki na zalywa dok┼éadnie ze sob─ů miyszomy, zalywomy plastry syra i wra┼╝ujymy na 24h do lod├│wki
  3. na rugi dziy┼ä syr ods─ůczomy ze zalywy i rychtujymy przezroczysto miseczka
  4. do miski kruszymy w palcach ods─ůczony syr
  5. w osobnyj asyjetce miyszomy ze sob─ů majonez, ┼Ťmietana, sos sojowy i przeciskomy przez preska czosnek, wszystko dok┼é─ůdnie miyszomy i zalywomy syr we miseczce
  6. łogórki i cebula krejymy w drobno kosteczka i dekorujymy nasz syr po wiyrchu
  7. przed podaniym wra┼╝ujymy jeszcze do lod├│wki na conajmnij godzinka