Ciasto Kinder Country

SKŁADNIKI:

 

  • 250g syrka mascarpone
  • 250g ┼Ťmietonki 30%
  • p├│┼é szolki mlyka w proszku
  • 1 galaretka cytrynowo
  • szolka wrz─ůtku
  • ok 80g pszynicy preparowanyj
  • 2 mlyczne szekulady
  • 100g ┼Ťmietonki 30% na polywa
  • herbatniki

JAK ZROBI─ć?
  1. wsuwomy galaertka do naczynio, zalywomy wrz─ůtkiym, fyrlomy tak d┼éugo a┼╝ niy bydzie grudek i zostawiomy to przech┼éodniy┼äcio (ale ┼╝eby niy zacz┼éa tyn┼╝e─ç!)
  2. forma (24x24) wykłodomy papiórym do pieczynio i na spodek ukłodomy herbatniki
  3. do wiynkszyj miski wciepujymy syrek mascarpone, mlyko w proszku i wlywomy chłodno galaretka - miksujymy na rzodki, gładki krym
  4. do drugigo naczynio wlywomy sch┼éodzono ┼Ťmietonka i ubijomy pora minut a┼╝ zgynstnieje
  5. ubito ┼Ťmietonka wlywomy do gynstniej─ůcyj masy z galaretkom i miksujymy chwila do po┼é─ůczynio sk┼éadnik├│w
  6. do masy wciepujymy pszynica ale niy cało! zostawiomy z pół szolki do ozdoby ciasta
  7. cołko masa miyszomy łyżkom i wykłodomy na herbatniki i wrażujymy do lodówki
  8. tera rychtujymy polywa, 100g ┼Ťmietonki wlywomy do tyglika, dodowomy pokruszono szekulada, podgrzywomy i miyszomy do rozpuszczynio
  9. trocha herbatników pokruszyń, wysypać na stynżało masa a na pokruszone herbatniki wylywomy chłodno polywa szekuladowo
  10. na wiyrch wysuwomy reszta pszynicy preparowanyj