Pasta z makreli

SKŁADNIKI:

  • makrela wyndzono
  • 2 jajca na wardo
  • 2 og├│rki kiszone
  • 1 ┼Ťrednio cebula
  • 1 kopowiato ┼éy┼╝ka majonezu
  • 1 kopowiato ┼éy┼╝ka mas┼éa (wyci─ůgn─ů─ç wcze┼Ťnij ┼╝eby by┼éo miynkie)


JAK ZROBI─ć?

  1. makrela dobrze poobiyra─ç z ┼éo┼Ťci i sk├│ry
  2. jajca, makrela i cebula zemlo─ç (idzie ty┼╝ potrzi─ç na tarce a makrela zgniy┼Ť─ç widelcym)
  3. og├│rek potrzi─ç na tarce i kwaska odcedzi─ç (idzie ty┼╝ zemlo─ç ale do osobnego pojymniczka)
  4. wymiyszać z masłym i majonezym
  5. doprawi─ç solom i pieprzym


WSKAZÓWKA: masło dowomy po to, coby już chleba niy smarować