Przeciyr pomidorowy

SKŁADNIKI:

  • 1kg tomat├│w (pomidor├│w)
  • 0,5 ┼éy┼╝eczki soli
  • 1 ┼éy┼╝eczka cukru


JAK ZROBI─ć?

  1. tomaty sparzi─ç wrz─ůtkiym coby lepij sk├│rka odlaz┼éa, sk├│rka usun─ů─ç i tomaty pokro─ç
  2. warzi─ç ok 15minut do miynko┼Ťci
  3. przetrzi─ç przez sito abo zblyndowa─ç
  4. doda─ç s├│l i cukier i warzi─ç tak dugo, a┼╝ woda wyparuje
  5. krałzy (słoiki) wyparzić i do nich przeciepać gorki przeciyr
  6. kra┼ézy zakrynci─ç i zwyrtn─ů─ç do g├│ry dnym
  7. zostawi─ç tak do nastympnego dnia