Ro┼╝ki orzechowe

SKŁADNIKI:

  • 2 niype┼éne szolki m─ůki pszynnyj
  • 1 niype┼éno szolka cukru pudru
  • 200g margariny
  • ok 120g orzech├│w w┼éoskich pomlotych
  • 1 ┼╝├│┼étko
  • polywa czekoladowo
  • orzechy pomlote do dekorowanio

JAK ZROBI─ć?
  1. m─ůka przesiywomy do miski, dodowomy cukier puder, ┼╝├│┼étko i posiekano margarina
  2. zagniatomy dokładnie ciasto
  3. jak ciasto bydzie zagniecione to dodowomy pomlote łorzechy i jeszcze roz zagniatomy
  4. z ciasta formujymy kulka, owijomy we folia spożywczo i odkłodomy do lodówki na ok 1h
  5. sch┼éodzone ciasto wyci─ůgomy ze lod├│wki, na blasze do pieczynio wyk┼éodomy papi├│r do pieczynio
  6. z ciasta formujymy małe rogaliki (rożki) i ukłodomy na blasze, zostawiomy trocha luzu bo one ciutka urosnom
  7. rozgrzywomy piekarnik do 200oC i piekymy ok 8minut (zale┼╝y od piekarnika)
  8. zostawiomy do wychłodniyńcio na blaszce bo lubiom sie kruszyć
  9. eychtujymy polywa w jednyj miseczce, do drugij dowomy pomlote łorzechy
  10. wychłodniynte rogaliki tonkomy końcami do polywy i do łorzechów i ukłodomy jedyn obok drugigo żeby sie niy posklejały