Do przigotowanio ciasta bydymy potrzebować upieczony BISZKOPT - jak go zrobić? Poczytejcie ->TUKEJ<-
SKŁADNIKI:
- 3 szklonki śmietanki krymówki 30%
- 1 szklonka cukru pudru
- 1 cukier waniliowy
- 1/2 szklonki wody
- 3 różnokolorowe galaretki
- 3 łyżki żelatyny
JAK ZROBIĆ?
- galaretki różnego koloru osobno przirządzić w połowie wody, kero pisze na opakowaniu
- galaretki wyloć nojlepij do plaskatych naczyń np żaroodpornych
- żelatyna rozpuścić w gorącyj wodzie
- śmietanka ubić, dodać cukier puder i cukier waniliowy
- do ubityj śmietanki dodać żelatyna i wymiyszać
- galaretki pokroć w kosteczka i wymiyszać ze śmietankom
- na biszkopt wyloć masa i odstawić do lodówki nojlepij na cało noc
WSKAZÓWKA: Ciasto idzie udekorować potartom czekuladom abo jeszcze drobnij pokrotom galaretkom