Sma┼╝onka z cebulkom, wusztym i sznitlochym

SKŁADNIKI:

  • 10 jajec
  • p├│┼é cebuli
  • jedyn kr├│tki wuszt np ┼Ťlonsko
  • p├│┼é pynczka sznitlochu
  • margarina abo mas┼éo do sma┼╝ynio


JAK ZROBI─ć?

  1. Cebulka i wuszt krejymy we kosteczka a sznitloch siekomy.
  2. Tłuszcz rozpuszczomy we tygliku i piyrsze wciepujymy cebulka - Smażymy na złoty kolor,
  3. Potym wciepujymy wuszt i przismażomy. (Dowejcie pozór coby wuszt sie za fest niy przismażił, bo bydzie twardy a smażonka je raczyj miynkim posiłkiym)
  4. Jajca nojlepij umy─ç pod letniom, bie┼╝oncom wodom i wbi─ç je do asjetki, (momy wtedy kontrola nad tym coby do tygla nie wciepa─ç szup├│w ze jajec)
  5. Jajca leko solymy i magujymy i takie cołkie wlywom i dopiyro na tyglu energicznie miyszom.
  6. Jak smażonka jest jeszcze płynno dodowomy sznitloch i tak długo trzimiymy na łogniu aż konsystyncja smażonki bydzie Wom odpowiadać.
  7. I tukej je dowolno┼Ť─ç i Wasze upodobanie. Moja sma┼╝onka je tako p├│┼émiynko. Jak nabiera na ┼éy┼╝ka, d┼║wigna do g├│ry i chca ┼Ťciepa─ç to ┼éona tak delikatnie sie odrywo i zlatuje. Na to ni ma regu┼éy, sami musicie wybada─ç jako Wom nojlepij odpowiado.
  8. Na som koniec jeszcze doprawiom solom i pieprzym