rychtowanie zaczynomy od zamoczynio żymły we wodzie abo we mlyku (tak jak do karminadli)
łopatka trza pomloć
naczynie żaroodporne smalujymy olejym
filet z kurczaka krejymy na paseczki, sujymy prziprawom do kurczaka, delikatnie miyszomy i ukłodomy na dno naczynia
obie cebule obiyromy, szatkujymy i przismażomy na rozgrzotym tłuszczu, jak sie usmażom to połowa odbiyromy do osobnego naczynio a połowa łostawiomy w tygliku
pieczarki krejymy w plastry i dociepujymy na tyglik do cebule - doprawiomy solom i pieprzym i chwila smażymy
pieczarki odstawiomy do przechłodniyńcio i do chłodnego dociepujymy posiekano pietruszka, miyszomy i wykłodomy na kurczaka
syr trzymy na wielkich łoczkach i wykłodomy na pieczarki
do mlotego miynsa dociepujymy cebula, odciśniynto żymła, 2 ząbki czosku przeciśniynte przez preska, doprawiomy solom i pieprzym i wykłodomy na syr - równomy łyżkom
śmietana miyszomy z majonezym, przeciskomy 2 ząbki czosku, doprawiomy solom i pieprzym i wylywomy na som wiyrch
Rozgrzywomy piekanik do 180oC i piekymy ok 60-70min
WSKAZÓWKA: bezpiecznie bydzie piyc nasze danie pod przikryciym a na 20min przed końcym dźwignąć dekiel coby sie trocha z wiyrchu przibronociło. podowomy pokrote na kwadraty