Papryka konserwowo

SKŁADNIKI:

 

  • papryka
  • cebula
  • czosnek
  • li┼Ť─ç laurowy
  • ziele angielskie
  • ziorka pieprzu
  • gorczyca
  • olyj rzepakowy
  • zalywa (1L wody, 300ml octu 10%, 200g cukru, 1 p┼éasko ┼éy┼╝ka soli kamiynnyj)
  • kra┼ézy

 


JAK ZROBI─ć?

 

  1. na pocz─ůtek uwarzi─ç zalywa z podanych sk┼éadnik├│w i zostawi─ç do wych┼éodniy┼äcio
  2. papryka umy─ç, wyci─ůgn─ů─ç gniazda nasiynne i b┼éanki ze ┼Ťrodka
  3. papryka pokroć na konski według uznanio (my krejymy na pół i ta połówka na 3 tajle)
  4. do krałzy dać 1/3 łyżeczki ziorek gorczycy, 5 ziorek pieprzu, 2 kulki ziela angielskigo i mały listek laurowy (abo pół)
  5. wsadzić tyż do krałzy pora piórek cebuli (cebula przekroć na pół i potym na 8 tajli i tako jedna tajla dać do krałzy)
  6. do krałzy dać papryka, zaloć zalywom tak 1cm od rantu, dodać 1 łyżka oleju, zakryncić i pasteryzować ok 10minut