Biszkopt

SKŁADNIKI:

  • 6 jajek
  • 6 łyżek cukru
  • 7 łyżek mąki krupczatki
  • ewentualnie 1 łyżeczka proszku do pieczynio

 

JAK ZROBIĆ?

  1. biołtka oddzielić od żółtek
  2. biołtka ubić na sztywno, poleku dodować cukier, cołki czos ubijać aż do jego rozpuszczynio
  3. dodować żółtka i cołki czos ubijać
  4. mąka przesioć i poleku dodować miyszając cołki czos delikatnie łyżkom - napowietrzać
  5. ciasto wyloć na blacha wyłożono papiórym

Piyc 30min w 180oC

 

WSKAZÓWKA: biszkopt idzie użyć do tortów, roztomańtych ciast z owocami, do bityj śmietany, ptasigo mlyczka, syrnika, pianki.

Żeby biszkopt był ciymny to na koniec idzie dodać kakao