zanim bydymy piyc podudzie dobrze jest je zatonkać we solance na conajmnij 2dni, solanka o proporcjach 2 łyżki soli na 1L wody i robiymy jom tela coby nasze podudzia były całe zatonkane i wrażujymy je do lodówki
rano w dziyń pieczynio wyciągomy podudzia z solanki tak coby trocha obeschły i rychtujymy marynata
marynata rychtujymy z podanych składników, oczywiście czosnek przeciskomy przez preska
podudzia smarujymy dokładnie z kożdyj strony marynatom i wrażujymy do rynkowa do pieczynio
rozgrzywomy piekarnik do 180oC, wrażujymy miynso i piekymy 1,5h
po tym czasie rozcinomy rynkow a nojlepij wycinomy na wiyrchu otwór coby nom sie podudzia przipiykły z wiyrchu a żeby zołza niy wyleciała
piekymy jeszcze z 30min tak co sie zrobi lekko chrupionco skórka
WSKAZÓWKA: z wytopionego fetu robiymy zołza i podowomy ze kluskami