Szpajza cytrynowo

SKŁADNIKI:

  • 4 jajka
  • 1 cytryna
  • 8 ┼éy┼╝eczek cukru
  • 2-3 ┼éy┼╝eczki ┼╝elatyny

JAK ZROBI─ć?

  1. żółtka utrzić z cukrym, tak żeby cukier był całkiym roztarty
  2. ┼╝elatyna rozpu┼Ťci─ç w letnij wodzie (w ma┼éyj ilo┼Ťci)
  3. do utartych ┼╝├│┼étek zetrzi─ç sk├│rka z cytryny (cytryna sparzi─ç) i wycisn─ů─ç sok
  4. bio┼étka ubi─ç na sztywno piana i po┼é─ůczy─ç z utartymi ┼╝├│┼étkami i delikatnie wymiysza─ç
  5. co┼éki czas miyszaj─ůc wlo─ç ┼╝elatyna
  6. przełożyć do salaterek

 

Szpajza czekoladowo:

2 ┼éy┼╝eczki kakao rozpu┼Ťci─ç w niywielkij ilo┼Ťci wrz─ůtku i doda─ç do ┼╝├│┼étek. Reszta sk┼éadnik├│w jak wy┼╝yj