Gulasz wołowy

SKŁADNIKI:

 

  • 0,5 kg wołowiny
  • 1 cebula
  • 5 kulek ziela angielskigo
  • sól, pieprz
  • ewentualnie zombek czosku
  • trocha mąki i trocha masła

 


JAK ZROBIĆ?

 

  1. miynso umyć i pokroć na konski
  2. we tyglu roztopić masło i miynso obsmażyć
  3. jak już bydzie podsmażone zalywomy go wodom tak do połowy , dodowomy listek laurowy, ziele angielskie, posuwomy pieprzym i solom
  4. cebula krejymy drobno na kostka i dodowomy do reszty
  5. gulasz duszymy do miynkości, tak długo aż odparuje woda, potym próbujymy i ewentualnie jeszcze roz doprawiomy
  6. jak wody bydzie za dużo to idzie gulasz zagynscic mąkom rozprowadzonom w małyj ilości wody (Niy dodowomy śmietany)
  7. miynso wołowe je dość twarde i trza go bydzie dusić tak co najmij 2h