Gulasz wołowy

SKŁADNIKI:

  • 0,5 kg wo┼éowiny
  • 1 cebula
  • 5 kulek ziela angielskigo
  • s├│l, pieprz
  • ewentualnie zombek czosku
  • trocha m─ůki i trocha mas┼éa


JAK ZROBI─ć?

  1. miynso umy─ç i pokro─ç na konski
  2. we tyglu roztopić masło i miynso obsmażyć
  3. jak już bydzie podsmażone zalywomy go wodom tak do połowy , dodowomy listek laurowy, ziele angielskie, posuwomy pieprzym i solom
  4. cebula krejymy drobno na kostka i dodowomy do reszty
  5. gulasz duszymy do miynko┼Ťci, tak d┼éugo a┼╝ odparuje woda, potym pr├│bujymy i ewentualnie jeszcze roz doprawiomy
  6. jak wody bydzie za du┼╝o to idzie gulasz zagynscic m─ůkom rozprowadzonom w ma┼éyj ilo┼Ťci wody (Niy dodowomy ┼Ťmietany)
  7. miynso wo┼éowe je do┼Ť─ç twarde i trza go bydzie dusi─ç tak co najmij 2h