Grzibki opiekane we łoccie

SKŁADNIKI:

  • grziby le┼Ťne
  • 4 szolki wody
  • 1 szolka ┼éoctu
  • 3-4 ┼éy┼╝ki cukru
  • 1 ┼éy┼╝ka soli
  • 1 ┼éy┼╝ka kucharka
  • pieprz zio┼éowy mloty, pieprz czorny mloty
  • kulki pieprzu czornego
  • cebula
  • li┼Ť─ç laurowy
  • ziele angielskie
  • jajco i ┼╝ym┼éa tarto do panierki


JAK ZROBI─ć?

  1. cebula krejymy we kostka, wciepujymy do garca
  2. dowomy woda, łocet i wszystkie prziprawy - warzymy marynata
  3. jak marynata bydzie chłodła to rychtujymy grziby - nojlepij same huty (kapelusze)
  4. ma┼ée huty w ca┼éo┼Ťci a wielkie krejymy na my┼äsze konski
  5. grziby panierujymy w jajcu i ┼╝ymle i sma┼╝ymy na tyglu na oleju
  6. wciepujymy do krałzów (słoików) i zalywomy marynatom
  7. pasteryzujymy ok 20minut