Farsz do jajec, pasta i sosy

PASTA Z JAJEC:

SKŁADNIKI:

  • 3 uwarzone jajca na twardo
  • Pół pynczka szczypiorku
  • 5dkg masła
  • 2 łyżki śmietany
  • Sól

JAK ŻROBIĆ?

  1. Jajka drobno siekomy, idzie je zemloć abo zetrzić
  2. Dodowomy posiekany szczypiorek, utarte masło i śmietana
  3. Całość miyszomy i doprawiomy solom do smaku, idzie sie tyż dać trocha pieprzu

______________________________________________________________________________

FARSZ ŻÓŁTY:

  • żółtka z dwóch jajec uwarzonych na twardo
  • 2 łyżki tłustego twarogu
  • 1 łyżka starego żółtego syra
  • Pół łyżeczki łagodnego curry
  • Łyżka mlyka – opcjonalnie jak farsz bydzie suchy

Wszystko miyszomy i faszerujymy jajca

______________________________________________________________________________

FARSZ RÓŻOWY:

  • żółtka z dwóch jajec uwarzonych na twardo
  • 2 łyżki twarogu
  • 1 łyżka przeciyru z tomatów
  • ćwierć łyżeczki chili

Wszystko miyszomy i faszerujymy jajca

 

______________________________________________________________________________

FARSZ Z WYNDZONOM RYBOM:

  • żółtka z dwóch jajec uwarzonych na twardo
  • 2 łyżki wyndzonyj ryby rozdrobnionyj
  • Cebula dymka
  • 2 łyżeczki majonezu
  • Troszka imbiru

Wszystko miyszomy i faszerujymy jajca

______________________________________________________________________________

FARSZ ZE CZOSKIYM:

  • żółtka z dwóch jajec uwarzonych na twardo
  • 1,5 łyżki gynstego jogurtu
  • Zombek czosku
  • Pół awokado
  • Pół małyj cebulki
  • Troszka pietruszki

Wszystko miyszomy i faszerujymy jajca

 

______________________________________________________________________________

SOS CHRZANOWY:

  • Łyżka startego chrzanu
  • Niepełno szklonka śmietonki
  • 1 jajco na twardo
  • 1 łyżka koperku
  • 3 łyżki szczypiorku
  • Sól
  • Odrobinka cukru

Wszystko razym miyszomy i polywomy jajca

______________________________________________________________________________

SOS MAJONEZOWY Z GROSZKIYM:

  • 2 łyżki majonezu
  • 2 łyżki śmietanki abo jogurtu naturalnego
  • Pół biksy groszku konserwowego

Wszystko razym miyszomy i polywomy jajca