PASTA Z JAJEC:
SKŁADNIKI:
- 3 uwarzone jajca na twardo
- Pół pynczka szczypiorku
- 5dkg masła
- 2 łyżki śmietany
- Sól
JAK ŻROBIĆ?
- Jajka drobno siekomy, idzie je zemloć abo zetrzić
- Dodowomy posiekany szczypiorek, utarte masło i śmietana
- Całość miyszomy i doprawiomy solom do smaku, idzie sie tyż dać trocha pieprzu
______________________________________________________________________________
FARSZ ŻÓŁTY:
- żółtka z dwóch jajec uwarzonych na twardo
- 2 łyżki tłustego twarogu
- 1 łyżka starego żółtego syra
- Pół łyżeczki łagodnego curry
- Łyżka mlyka – opcjonalnie jak farsz bydzie suchy
Wszystko miyszomy i faszerujymy jajca
______________________________________________________________________________
FARSZ RÓŻOWY:
- żółtka z dwóch jajec uwarzonych na twardo
- 2 łyżki twarogu
- 1 łyżka przeciyru z tomatów
- ćwierć łyżeczki chili
Wszystko miyszomy i faszerujymy jajca
______________________________________________________________________________
FARSZ Z WYNDZONOM RYBOM:
- żółtka z dwóch jajec uwarzonych na twardo
- 2 łyżki wyndzonyj ryby rozdrobnionyj
- Cebula dymka
- 2 łyżeczki majonezu
- Troszka imbiru
Wszystko miyszomy i faszerujymy jajca
______________________________________________________________________________
FARSZ ZE CZOSKIYM:
- żółtka z dwóch jajec uwarzonych na twardo
- 1,5 łyżki gynstego jogurtu
- Zombek czosku
- Pół awokado
- Pół małyj cebulki
- Troszka pietruszki
Wszystko miyszomy i faszerujymy jajca
______________________________________________________________________________
SOS CHRZANOWY:
- Łyżka startego chrzanu
- Niepełno szklonka śmietonki
- 1 jajco na twardo
- 1 łyżka koperku
- 3 łyżki szczypiorku
- Sól
- Odrobinka cukru
Wszystko razym miyszomy i polywomy jajca
______________________________________________________________________________
SOS MAJONEZOWY Z GROSZKIYM:
- 2 łyżki majonezu
- 2 łyżki śmietanki abo jogurtu naturalnego
- Pół biksy groszku konserwowego
Wszystko razym miyszomy i polywomy jajca