Farsz do jajec, pasta i sosy

PASTA Z JAJEC:

SKŁADNIKI:

  • 3 uwarzone jajca na twardo
  • P├│┼é pynczka szczypiorku
  • 5dkg mas┼éa
  • 2 ┼éy┼╝ki ┼Ťmietany
  • S├│l

JAK ┼╗ROBI─ć?

  1. Jajka drobno siekomy, idzie je zemlo─ç abo zetrzi─ç
  2. Dodowomy posiekany szczypiorek, utarte mas┼éo i ┼Ťmietana
  3. Ca┼éo┼Ť─ç miyszomy i doprawiomy solom do smaku, idzie sie ty┼╝ da─ç trocha pieprzu

______________________________________________________________________________

FARSZ ŻÓŁTY:

  • ┼╝├│┼étka z dw├│ch jajec uwarzonych na twardo
  • 2 ┼éy┼╝ki t┼éustego twarogu
  • 1 ┼éy┼╝ka starego ┼╝├│┼étego syra
  • P├│┼é ┼éy┼╝eczki ┼éagodnego curry
  • ┼üy┼╝ka mlyka ÔÇô opcjonalnie jak farsz bydzie suchy

Wszystko miyszomy i faszerujymy jajca

______________________________________________________________________________

FARSZ RÓŻOWY:

  • ┼╝├│┼étka z dw├│ch jajec uwarzonych na twardo
  • 2 ┼éy┼╝ki twarogu
  • 1 ┼éy┼╝ka przeciyru z tomat├│w
  • ─çwier─ç ┼éy┼╝eczki chili

Wszystko miyszomy i faszerujymy jajca

 

______________________________________________________________________________

FARSZ Z WYNDZONOM RYBOM:

  • ┼╝├│┼étka z dw├│ch jajec uwarzonych na twardo
  • 2 ┼éy┼╝ki wyndzonyj ryby rozdrobnionyj
  • Cebula dymka
  • 2 ┼éy┼╝eczki majonezu
  • Troszka imbiru

Wszystko miyszomy i faszerujymy jajca

______________________________________________________________________________

FARSZ ZE CZOSKIYM:

  • ┼╝├│┼étka z dw├│ch jajec uwarzonych na twardo
  • 1,5 ┼éy┼╝ki gynstego jogurtu
  • Zombek czosku
  • P├│┼é awokado
  • P├│┼é ma┼éyj cebulki
  • Troszka pietruszki

Wszystko miyszomy i faszerujymy jajca

 

______________________________________________________________________________

SOS CHRZANOWY:

  • ┼üy┼╝ka startego chrzanu
  • Niepe┼éno szklonka ┼Ťmietonki
  • 1 jajco na twardo
  • 1 ┼éy┼╝ka koperku
  • 3 ┼éy┼╝ki szczypiorku
  • S├│l
  • Odrobinka cukru

Wszystko razym miyszomy i polywomy jajca

______________________________________________________________________________

SOS MAJONEZOWY Z GROSZKIYM:

  • 2 ┼éy┼╝ki majonezu
  • 2 ┼éy┼╝ki ┼Ťmietanki abo jogurtu naturalnego
  • P├│┼é biksy groszku konserwowego

Wszystko razym miyszomy i polywomy jajca