Zupa syrowo

SKŁADNIKI:

  • 1L bulionu (abo ros├│┼é ze niydzieli)
  • 1 por
  • 2 z─ůbki czosku
  • 300g syrka topionego
  • s├│l, pieprz
  • szczypiorek abo koperek
  • 2 wielkie ┼╝ym┼éy abo linga
  • mas┼éo


JAK ZROBI─ć?

  1. bio┼éo czy┼ä┼Ť─ç pora posieka─ç z rozgniecionym czoskiym
  2. por z czoskiym lekko podsma┼╝i─ç na patelni, nalo─ç trocha wody i chwila dusi─ç
  3. wciepać por z czoskiym do bulionu i uwarzić (jak chcecie coby zupa była gładko to idzie zblyndować)
  4. do warz─ůcego sie bulionu wciepa─ç syrki i miysza─ç coby sie rozpu┼Ťci┼éy, doprawi─ç do smaku
  5. ┼╝ym┼éy (linga) poci─ů─ç na sznitki i usma┼╝i─ç na ma┼Ťle na z┼éoty kolor
  6. zupa posu─ç posiekanym szczypiorkiym abo koperkiym