Ciapry

SKŁADNIKI:

  • 0,5-0,7kg wusztu (podwawelsko abo toruńsko) abo 0,5-0,7kg wyndlin (resztki z imprezy :D)
  • 1 wielko cebula
  • 1 krałza (ok. 650g) papryki konserwowyj
  • 3 ogórki korniszony z łoctu średnij wielkości

JAK ZROBIĆ?

  1. wuszt pokroć w drobno kosteczka, cebula posiekać i to razym przesmażić na margarinie
  2. papryka i łogórki krejymy i jak wuszt z cebulom bydzie przesmażony to wciepujymy je do garca
  3. niy miyszomy ino przikrywomy deklym i duszymy ok 10minut
  4. po tym czasie miyszomy i zostawiomy pod deklym jeszcze na 10minut na malutkim łogniu

WSKAZÓWKA: jymy z chlebym a na talyrz idzie sie jeszcze dać trocha keczupu do tego