SKŁADNIKI:
- 0,5 kg twarogu, może być taki gotowy do syrnika
- 3 łyżki cukru pudru
- bioło szekulada
- paczka herbatników
- 0,5l śmietonki 30%
- 0,5l wrzoncyj wody
- 1 galaretka cytrynowo
- 1 galaretka pomarańczowo
JAK ZROBIĆ?
- Przyrychtować na som poczontek galaretki a to skuli tego, że potym trza bydzie czekać aż ochłodnom, toż we pół litra wrzoncyj wody rozpuszczomy nasze galaretki i zostawiomy do wychłodniyńcio ale ni mogom sie ściońć na twardo, muszom być płynne
- Dno formy 24x24 wyłożyć herbatnikami
- Syr wymiyszać z cukrym pudrym mikserym na nojniższych obrotach
- Schłodzono śmietonka przeloć do doś wysokigo naczynio i mikserym ubijać na nojwyższych obrotach pora minut aż bydzie na tela gynsto, że jak zwyrtniecie gornek do góry dnym to śmietonka niy wyleci.
- Do ubityj śmietonki poleku, partiami wlywomy płynno i zimno galaretka i po wymiyszaniu całość przekłodomy do naszego syra i wszysko do kupy jeszcze chwila miksujymy
- Wszysko przekłodomy do formy z przirychtowanymi herbatnikami, wyrównać wiyrch i wrazić na 15 minut do lodówki
- Po tym czasie posypujymy wiyrch naszego ciasta biołom szekuladom startom na tarce i zaś wrażujymy do lodówki.
- Ciasto idzie fajnie kroć po ok 4 godzinach
WSKAZÓWKA: Oczywiście udekorować wiyrch możecie wedug własnego uznanio i smaku. Fajnie tyż je posuć galaretkom ściyntom na twardo i pokrotom w drobno kostka (rozpuścić galaretka w połowie wody podanyj na tytce, wyloć na talyrz i czekać aż stwardnie. Wycingnońć i pokroć nożym na kostka)


