Sur├│wka z modryj kapusty

SKŁADNIKI:

  • ma┼éo g┼é├│wka modryj kapusty
  • 1 jab┼éko
  • 1 ma┼éo cebula
  • 1 marekwia
  • majonez
  • ocet jab┼ékowy
  • ┼Ťwiy┼╝y koperek i zielono pietruszka
  • s├│l, piperz i cukier do smaku

JAK ZROBI─ć?
  1. kapusta drobno poszatkowa─ç abo zetrzi─ç na tarce abo w jakim┼Ť urz─ůdzyniu
  2. cebula drobno posieka─ç i dociepa─ç do wielkij miski z kapustom
  3. jabłko i marekwia obrać i zetrzić na tarce na wielkich łoczkach prosto do kapusty i cebuli
  4. koperek i natka pietruszki drobno posieka─ç i dociepa─ç do sur├│wki
  5. do małyj miseczki dowomy 3-4 łyżki majonezu, 5 łyżek łoctu jabłkowego, ok 1 łyżeczka cukru i soli i trocha pieprzu - wszystko miyszomy i dodowomy do surówki
  6. dokładnie miyszomy we wielkij misce naszo surówka, kosztujymy i wrażujymy do lodówki na conajmnij godzina