Warzony schab w zołzie z marekwi

SKŁADNIKI:

 

  • 5 ciynkich (ok. 2cm) plastr├│w schabu
  • marchewka
  • seler
  • li┼Ť─ç laurowy
  • ziele angielskie
  • ┼éy┼╝ka m─ůki
  • ┼Ťmietana 18%
  • koperek
  • s├│l i pieprz

JAK ZROBI─ć?
  1. schab umy─ç i pokro─ç w plastry
  2. plastry schabu dowomy do garca, zalywomy wodom tak coby nad schab by┼éo tyj wody z 2cm, marekwia i seler trzymy na tarce na ma┼éych ┼éoczkach, dodowomy ziele, li┼Ť─ç laurowy, s├│l i pieprz i zaczynomy warzi─ç
  3. warzymy jako┼Ť 1h ale to zale┼╝ne je od miynsa i tak naprowda warzymy tak d┼éugo a┼╝ bydzie miynkie
  4. jak miynso bydzie miynkie to robiymy zak┼é├│cka z m─ůki i ┼Ťmietany
  5. koperek myjymy, siekomy i dodowomy do schabu

WSKAZ├ôWKA: taki schab idzie zje┼Ť z kartoflami ale nojlepij smakuje z kuskusym per┼éowym