Gulasz z podrob├│w drobiowych

SKŁADNIKI:

  • 1kg podrob├│w (serca abo ┼╝o┼é─ůdki drobiowe)
  • 2 kulki ja┼éowca
  • 4 kulki ziela angielskigo
  • 1 li┼Ť─ç laurowy
  • 1 cebula
  • 2 zombki czosku
  • 1 ┼éy┼╝ka m─ůki
  • 1 ┼éy┼╝ka masla
  • p├│┼é szolki ┼Ťmietonki


JAK ZROBI─ć?

  1. Podroby umy─ç i sprawi─ç (serca oczy┼Ťci─ç z ┼╝y┼éek)
  2. przesma┼╝i─ç na do┼Ť─ç gorki t┼éuszczu ze wszystkich stron na tyglu, przeciepa─ç do garca
  3. na tym samym tłuszczu przesmażić cebula pokroto w piórka i czosnek pokroty w plastry i wciepać do garca w kerym som już podroby
  4. duszymy ca┼éo┼Ť─ç do miynko┼Ťci
  5. robiymy zesmo┼╝ka - mas┼éo wciepujymy na tyglik, czekomy a┼╝ sie rozpu┼Ťci, dodowomy m─ůka, jak sie zabronoci dolywomy ┼Ťmietonka a┼╝ zesmo┼╝ka bydzie p┼éynno
  6. wlywomy zesmo┼╝ka do podrob├│w i zawarzujymy