Gulasz z podrobów drobiowych

SKŁADNIKI:

  • 1kg podrobów (serca abo żołądki drobiowe)
  • 2 kulki jałowca
  • 4 kulki ziela angielskigo
  • 1 liść laurowy
  • 1 cebula
  • 2 zombki czosku
  • 1 łyżka mąki
  • 1 łyżka masla
  • pół szolki śmietonki


JAK ZROBIĆ?

  1. Podroby umyć i sprawić (serca oczyścić z żyłek)
  2. przesmażić na dość gorki tłuszczu ze wszystkich stron na tyglu, przeciepać do garca
  3. na tym samym tłuszczu przesmażić cebula pokroto w piórka i czosnek pokroty w plastry i wciepać do garca w kerym som już podroby
  4. duszymy całość do miynkości
  5. robiymy zesmożka - masło wciepujymy na tyglik, czekomy aż sie rozpuści, dodowomy mąka, jak sie zabronoci dolywomy śmietonka aż zesmożka bydzie płynno
  6. wlywomy zesmożka do podrobów i zawarzujymy