Cyganione gołąbki

SKŁADNIKI:

  • 1 kg mięsa mlotego
  • 3/4 szklonki ryżu (surowego)
  • 3 czubate łyżki grysiku (kaszy mannyj)
  • 2 jajca
  • 70dkg kapusty surowyj
  • 1 cebula
  • sól, pieprz
  • bulion do warzynio abo osolono woda
JAK ZROBIĆ?
  1. kapusta poszatkować, posolići odstawić na 30min
  2. cebula pokroć w kostka i podsmażić
  3. miynso pomiyszać z ryżym surowym, grysikiym, jajcami, dodać cebula podsmażono i surowo kapusta
  4. wszystko dokłądnie wymiyszać i doprawić do smaku
  5. formować jak karminadle, podłużne i spłaszczone, smażić na tyglu a potym wciepać do bulionu i warzić na małym ogniu przez 30min
  6. wyciągnąć z bulionu
  7. idzie se zrobić dobro zołza tomatowo
  8. chłodne gołąbki idzie tyż przismażić na tyglu